iPhone 6s si iPhone 6s Plus cu camera de 12MP capabila sa filmeze in 4K la 240fps

iPhone 6s si iPhone 6s Plus

iPhone 6s si iPhone 6s Plus design aproape identic cu iPhone 6, dar ceva mai gros, camera 4K si ar putea fi lansate in luna septembrie.

In ultima vreme au aparut tot felul de zvonuri referitoare la urmatorul iPhone, care ar putea purta denumirea – iPhone 6s. Telefonul ar putea fi lansat si anul acesta in doua variante: iPhone 6s si iPhone 6s Plus, la fel ca si anul trecut.

Celei mai noi zvonuri sugereaza ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi echipate cu o camera foto principala de 12MP, care va fi capabila sa filmeze in format 4K si in slow-motion la 240 de frame-uri pe secunda.

De asemenea, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, se pare, ca vor arata identic cu modelele iPhone 6 si 6 Plus, lansate anul trecut, doar ca vor fi usor mai groase, poate si pentru faptul ca, se zvoneste, ca vor beneficia de un nou model de placa de baza, care ar necesita o asezare diferita a componentelor hardware comparativ cu modul cum sunt asezate pe modelele lansate in toamna lui 2014.

Oricat de reale sau de ireale sunt aceste zvonuri, lumea abia asteapta ca noile telefoane sa fie lansate pe piata de catre compania americana Apple, pentru a putea pune mana pe ele.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.