Nexus 5 2015 va fi produs de LG pentru Google [zvon]

Nexus 5 2015

Nexus 5 2015 ar putea fi produs de LG Electronics pentru cei de la Google Inc.

Google Inc a cam ramas fara numere in ceea ce priveste denumirile primite de telefoanele Google Nexus, si asta, pentru ca, dupa lansarea a 6 modele, de la Nexus 7 in sus avem parte de tablete. Sigura denumire ramasa libera, ar fi Nexus 8, insa, cel mai probabil, aceasta denumire va fi rezervata pentru o noua tableta sau un phablet, despre care se aude ca l-ar putea produce Huawei.

Revenind la telefoanele Nexus, un nou zvon care soseste de peste ocean, sugereaza ca Google va lansa un Nexus 5 2015 in colaborare cu LG Electronics, model ce nu va avea nicio legatura cu varful de gama LG G4, asa cum a avut Nexus 5 cu LG G2. Nexus 5 2015 va arata cu totul diferit de G4, Google cerand in mod expres producatorului sud-coreean – LG sa-i construiasca un gadget dupa alte criterii decat cele ale varfului sau de gama din 2015 (i.e. G4).

Sursa acestui zvon pretinde ca aceste informatii i-au fost transmise intr-o discutie privata, si ca, nu poate dezvalui cine se afla in spatele informatiilor.

Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor din ultima vreme, Google ar trebui sa lanseze doua telefoane Nexus anul acesta, unul produs de LG si unul de tip phablet produs de Huawei, in timp ce pe segmentul de tablete, fanii acestui brand nu vor avea parte de un astfel de dispozitiv in 2015, Google preferand sa comercializeze in continuare tableta Nexus 9 realizata de HTC.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.