Prima imagine cu Sony Xperia Z5 si detalii tehnice despre telefon

Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 se presupune ca apare in prima imagine. De asemenea, avem parte si de o serie de informatii despre partea hardware.

Intr-un mod cu totul neasteptat 2015 a intrat in istoria industriei mobile, ca fiind anul in care Sony nu a sustinut un mare eveniment cu presa la Mobile World Congress (poate cea mai mare scena din aceasta industrie), in Barcelona, locatie unde in ultimii ani producatorul nipon ne-a obisnuit sa-si lanseze varful de gama in materie de smartphone. In schimb, Sony a anuntat Xperia Z4 intr-un mare anonimat in Japonia doua luni mai tarziu. Dar gafele nu s-au oprit aici. La aproximativ o luna dupa introducerea in piata a varfului Z4, Sony a anuntat ca, telefonul va fi disponibil si pe alte piete, inclusiv Europa si SUA, sub denumirea Xperia Z3+ (Plus).

Acestea fiind spuse, Sony apare din nou sub lumina reflectoarelor cu urmatorul varf de gama Xperia Z5, care ar putea fi anuntat in aceasta toamna la IFA 2015, in Berlin.

Conform publicatiei japoneze Naver, Xperia Z5 (vezi presupusa imagine de sus) ar beneficia de noul chipset Qualcomm Snapdragon 820, de 4GB memorie RAM, un ecran cu rezolutie 2K (2560 x 1440 px), tehnologie de citire a amprentelor (primul telefon Sony Xperia dotat cu un senzor pentru amprente), baterie de 4.050 mAh si o camera foto principala de 20.7MP cu senzorul IMX230, camera capabil sa filmeze in format 4K.

z5

Fiind vorba doar de o serie de zvonuri, sugeram sa tratati aceasta stire ca atare. In orice caz, suntem aproape siguri ca pe parcursul acestei veri vom mai auzi despre telefonul Sony Xperia Z5, nu de alta, dar mai sunt aproximativ doua luni de zile pana la IFA 2015, timp suficient ca telefonul sa fie scapat in presa.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *