RCS&RDS ofera 300MB net gratuit in roaming pana la 31 Aug, si 200MB pana la 31 Dec, 2015

oferta telefoane digi mobil optim

In primavara anului trecut RCS&RDS lansa o serie de pachete de comunicatii mobile Digi Mobil Optim, care includeau o extraoptiune oferita ca bonus: acea optiune de 100MB trafic de date in roaming gratuit oferit de operator in urma unui acord cu Vodafone Romania.

La acea data clientii operatorului nu au prea inteles cum sta treaba cu acest bonus, motiv pentru care foarte multi s-au plans de faptul ca operatorul nu a specificat in clar faptul ca, odata depasita aceasta limita, clientii vor trebui sa plateasca restul de trafic consumat in roaming peste cei 100MB.

Cu toate acestea, RCS&RDS insista in a oferi un astfel de bonus clinetilor sai, si nu doar atat, dar incepand de luna aceasta (6 iulie), operatorul anunta ca va dubla traficul de date in roaming oferit gratuit, adica 200MB la toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim si Complet, fara costuri suplimentare pentru clientii serviciului de telefonie mobila, pana la 31 decembrie 2015.

In plus, in perioada 06 iulie – 31 august 2015, clientii Digi Mobil vor beneficia promotional de 300 MB/luna de trafic in roaming national. De aceasta crestere de trafic in roaming national se vor bucura si clientii persoane juridice.

“In concordanta cu strategia de a contribui la satisfactia clientilor nostri, continuam sa le oferim acestora cat mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Clientii companiei, persoane fizice, care opteaza pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat  achita 2, 3, 5 sau 6 euro/luna (TVA inclusa), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 platesc 2, 3 sau 5 euro/luna (TVA inclusa).

In functie de tipul de abonament ales, clientii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Totodata, clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clientii beneficiaza si de echipamente gratuite.

Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, ce le ofera clientilor companiei posibilitatea sa comunice si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil, pe teritoriul Romaniei. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, utilizatorii beneficiaza de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.

Totodata, clientii Digi Mobil, persoane fizice, care au abonamente din gama Complet si Optim isi pot suplimenta traficul de date prin Extraoptiunea 5 GB pentru care vor plati doar 2,5 Euro/luna (TVA inclusa).

Extraoptiunea 5 GB se activeaza gratuit la numarul *111# (USSD) si se urmeaza pasii indicati in mesajul de pe telefon. Alegand aceasta optiune, clientii pot folosi 5 GB suplimentari de date mobile la viteza maxima, in plus fata de traficul inclus in abonamentul de telefonie mobila. In urma activarii, Extraoptiunea 5GB ramane activa pe termen nedeterminat si se factureaza ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat. Clientii pot dezactiva oricand aceasta extraoptiune tot la numarul *111# si vor fi facturati proportional cu numarul de zile din luna curenta.

Abonamentele la serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil pot fi comandate in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777, apeland *111# si in orice punct de prezenta RCS & RDS.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *