SmartphonesStiri

G4 Beat anuntat de LG ca un model mai accesibil al lui G4

G4 Beat

G4 Beat, fratiorul mai mic al lui G4, care nu face prea multe compromisuri pe partea de performanta sau design, pentru a mentine un pret cat mai accesibil.

LG Electronics a anuntat astazi lansarea pe piata a smartphone-ului LG G4 Beat, model inspirat din design-ul si functionalitatea varfului de gama – LG G4, dar care vine la un pret mult mai accesibil, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de o experienta deosebita.

G4 Beat (model LG-H735) este echipat cu un ecran IPS Full HD de 5.2″, cu procesorul octa-core Snapdragon 615 pe 64-bit, dispune de 1.5GB memorie RAM si 8GB spatiu intern de stocare (slot microSD inclus). Telefonul masoara 9.85mm grosime, cantareste 139 de grame si ofera aceeasi estetica ca si LG G4, dar la o scara mai mica. G4 Beat dispune de o baterie de 2.300 mAh, de camere foto de 5 si 8MP (in unele tari din America de Sud va sosi cu camera de 13MP), ruleaza Android 5.1.1 Lollipop si este compatibil din punct de vedere al conectivitatii cu retelele 4G LTE, WiFi, are GPS, Bluetooth 4..1 si NFC.

Telefonul G4 Beat va fi disponibil inca de saptamana aceasta in anumite tari din Europa pe Argintiu, Alb Ceramic si Auriu, insa pretul nu a fost deocamdata dezvaluit de producatorul sud coreea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!