Alcatel lanseaza varianta pe alb a OneTouch Watch

OneTouch Watch

OneTouch Watch, primul smartwatch produs de Alcatel, de saptamana aceasta comercializat si in varianta pe alb.

Anuntat si prezentat pentru prima oara la Consumer Electronics Show 2015, in Las Vegas, Alcatel OneTouch Watch a fost pana de curand disponibil doar in varianta pe negru, insa, de saptamana aceasta, ceasul va fi comercializat si in varianta pe alb.

Alcatel OneTouch Watch dispune de un ecran de 1.22″ cu rezolutie 240 x 204 pixeli, de un chipset STMicroelectronics, model STM429, o baterie de 210 mAh ce poate fi incarcata prin port USB, care ofera intre 2 si 5 zile, in functie de frecventa de utilizare a ceasului si este compatibil atat cu terminalele ce ruleaza Android 4.2 sau o versiune mai noua, cat si cu cele cu iOS 7 sau o versiune mai noua (trebuie sa suporte Bluetooth 4.0 Low Energy).

onetouch-watch-2

De asemenea, ceasul Alcatel OneTouch Watch este echipat cu o serie de senzori: accelerometru, giroscop, altimetru, senzor de puls, e-compass si este si rezistent la apa si praf.

Pentru utilizarea sa, aveti nevoie de o aplicatie pentru smartphone denumita OneTouch Move, pe care o veti gasi in Google Play store si App store, deoarece ceasul necesita conectare la un telefon.

Versiunea pe alb a smartwatch-ului Alcatel OneTouch Watch este similara cu cea a modelului pe negru, diferenta fiind facuta de culoarea aleasa de producator.

In curand, vom publica un review al modelului pe negru, pentru cei interesati de acest produs.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.