Gama de televizoare BRAVIA cu Android TV, oficial disponibila in Romania

televizoare BRAVIA cu Android TV

Televizoare BRAVIA cu Android TV, parte din noua colectie de TV-uri inteligente de la Sony, disponibile pe piata romaneasca de astazi.

In cadrul unui eveniment ce avut loc astazi in Bucuresti, la care am fost si noi prezenti, Sony a lansat pe piata romaneasca gama de televizoare BRAVIA cu Android TV, adica imagine, sunet si design marca Sony si experienta de utilizare patronata de sistemul Google Android TV, platforma dedicata segmentului de televizoare.

Noua gama de televizoare BRAVIA cu Android TV duce experienta de interactiune online a utilizatorului cu filmele, aplicatiile Android, muzica si jocurile preferate din Google Play store la un alt nivel. Aceasta serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV (versiune customizata de niponi bazata pe platforma Android TV), cu diagonale de la 43 la 85 inchi și 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse între 32 și 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA anunțate de Sony funcționează cu cea mai flexibilă platformă disponibilă pe piață, Sony Android TV.

“Noua gamă BRAVIA duce mai departe calitatea imaginii, sunetul clar și design-ul inconfundabil pe care oamenii le așteaptă de la televizoarele Sony. Acum aducem și cea mai flexibilă interfață smart în acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de conținut în continuă expansiune. Ne așteptăm ca noile televizoare să atragă chiar și utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cât de ușor este să interacționeze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Rădulescu, Branch Manager Sony România și Republica Moldova.

Televizoarele dispun de cea mai buna si mai noua tehnologie din domeniu, de la imaginea 4K fără precedent la interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV, totul într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție. Utilizatorii au acces la o gamă variată de conținut precum filme, muzică, jocuri și aplicații, printre care se numără jocurile Asphalt 8 și GT Racing 2, optimizate pentru platforma Sony Android TV. 

“Asphalt 8 pe Sony Android TV este potrivit atât gamerilor datorită posibilității de a juca folosind un controller conectat prin Bluetooth, cât și utilizatorilor “casual” care pot utiliza telecomanda nativă a televizorului,” a adaugat Lucian Rădulescu.

BRAVIA 2015 – Caracteristici cheie:

sony-bravia-kd-75x9400c

Seriile X94C/X93C: cea mai bună imagine și cel mai bun sunet, oferite de televizoare 4K cu design subțire Wedge.

  1. Primul televizor din lume compatibil Hi-Res Audio (difuzoare Hi-Res orientate spre față, tehnologie DSEE HX care îmbunătățește calitatea fișierelor audio ce au trecut prin procese de compresie, ca MP3-ul, până aproape de calitatea High-Res);
  2. Noul procesor 4K X1 redă cele mai bune imagini 4K indiferent de sursă, în cele mai naturale culori, cu luminozitate și contrast dinamic optime
  3. Sony Android TV împreună cu interfața One-flick Entertainment face mai intuitiv modul de utilizare

sony-bravia-kd-65x9000c_android

Seria X90C: televizoarele 4K cu noul design ultra subțire “Floating Style”

  1. Cel mai subțire televizor LCD – aproximativ 4,9 mm în unghiul cel mai mic
  2. Noul procesor 4K X1 redă cele mai bune imagini 4K indiferent de sursă, în cele mai naturale culori, cu luminozitate și contrast dinamic optime
  3. Sony Android TV împreună cu interfața One-flick Entertainment face mai intuitiv modul de utilizare

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD sunt disponibile în magazinele de specialitate din România.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.