Huawei Nexus – carcasa metalica, ecran 2K de 5.7″, senzor amprente si proc Snapdragon 820

Google anunta Nexus 6 si Nexus 9

Unul din cei mai cunoscuti oameni din industria mobila pentru numarul foarte mare de scurgeri de informatii si omul din spatele contului de Twitter @evleaks, Evan Blass, revine cu o informatie care creste entuziasmul in randul fanilor gamei Google Nexus. Acesta a dezvaluit si confirmat o serie de informatii referitoare la caracteristicile unui din cele doua gadgeturi Nexus, care vor fi lansate de Google Inc anul acesta.

In tweet-ul sau, Evan Blass anunta ca modelul Nexus produs de Huawei va fi dotat cu un ecran 2K (Quad HD – 2.560 x 1.440 px), va beneficia de o carcasa metalica (premiera pentru seria de telefoane Nexus), tehnologie pentru detectarea amprentelor (o alta premiera pentru aceasta serie) si noul chipset Qualcomm Snapdragon 820.

Phabletul Huawei Nexus va fi comercializat incepand cu trimestrul al patrulea al acestui an, ceea ce inseamna ca, gadgetul va fi anuntat toamna aceasta.

In schimb, Nexus 5 2015 ar putea fi produs de cei de la LG Electronics, sau cel putin acestea sunt zvonurile din industrie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.