Primul telefon Nokia dupa preluarea Microsoft, nu va aparea mai devreme de trimestrul 4, 2016

nokia revine pe piata

Primul smartphone Nokia, dupa achizitia diviziei de telefoane si servicii de catre Microsoft, nu va aparea pe piata mai repede de iarna lui 2016, anunta compania finalndeza printr-un comunicat de presa.

In urma zvonurilor aparute in presa de specialitate in ultimele luni, cum ca Nokia Technologies va reveni in curand pe segmentul de smartphone, compania finlandeza (sau ce a mai ramas din ea dupa preluarea diviziei de Dispozitive si Servicii, de catre Microsoft) a tinut sa faca lumina in acest sens, pentru a nu mai exista nici o urma de indoiala in randul celor care indragesc acest brand.

Conform comunicatului dat publicitatii la inceputul acestei saptamani, Nokia spune ca nu va lansa niciun terminal branduit Nokia mai repede de trimesrul al patrulea din 2016, deoarece este legata de o serie de clauze contractuale de Microsoft.

In plus, Nokia nu poate produce, comercializa si promova produsele sale de una singura, deoarece nu mai detine infrstructura necesara, aceasta fiind achizitionata de Microsoft, odata cu preluarea diviziei de Dispozitive si Servicii.

Astfel, Nokia este in cautarea unui mare producator, care sa ii poata oferi toata aceasta infrastructura si, mai important, care este dispus sa lanseze telefoane branduite Nokia in urma inmanarii unei licente.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.