Apple anunta lansarea noului iPod Touch, cu pret de pornire de $199

ipod touch

Apple a anuntat lansarea noului iPod Touch disponibil in variante de 16/32/64 si, pentru prima data in istoria companiei, va fi disponibil si in varianta de 128GB pe gri inchis, argintiu, auriu, roz si albastru.

Noul iPod Touch beneficiaza de o camera foto noua de 8MP iSight, o camera imbunatatita pentru FaceTime HD si selfies, chipsetul A8 pe 64-bit care dispune de un accelerator grafic de 10 ori mai rapid si de co-procesorul pentru miscare M8, pentru inregistrarea datelor biometrice (fitness), chipset care a debutat de altfel anul trecut pe noile telefoane iPhone 6. Noul model masoara doar 6.1mm grosime, dispune un ecrande 4″ Retina, de conexiune WiFi mult mai buna si de tehnologia Bluetooth 4.1.

Acest nou iPod Touch vine exact la cateva saptamani dupa lansarea iOS 8.4 (sistem preinstalat pe acest ipod) si a noului serviciu Apple Music, care incropeste magazinul iTunes, un radio online care emite 24 din 24 si o noua retea social media dedicata fanilor si artistilor.

Pretul de pornire al noului iPod Touch este de $199 pentru modelul de 16GB, $249 modelul de 32GB, $299 pentru modelul de 64GB si $399 pentru modelul de 128GB.

Screenshot (484)

De asemenea, Apple a mai introdus si noile modele de iPod nano si iPod shuffle, la fel disponibile in toate cele 5 culori mai sus mentionate. Pretul lui iPod nano este de $150, in timp ce iPod Shuffle costa $50.

Toate aceste noi produse sunt deja disponibile pe site-ul producatorului american.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *