Samsung pregateste Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge+

Galaxy Note 5

Producatorul coreean este aproape gata sa lanseze noua generatie a seriei Galaxy Note si o noua varianta a lui Galaxy S6 edge, denumita neoficial Galaxy S6 edge+.

Agentia coreeana de stiri Business Korea sustine ca cele doua noi modele vor fi lansate in cadrul unui eveniment organizat pe 13 august in New York, fapt ce poate fi considerat cel putin surprinzator avand in vedere istoria lansararilor modelelor din seria Galaxy Note. Motivul speculat al acestei lansari timpurii este aparitia dispozitivului Apple iPhone 6s programata in luna septembrie, coreeni temandu-se ca noul iPhone le-ar putea minimiza vanzarile odata cu aparitia sa pe piata.

In sustinerea acestui anunt regasim aparitia unui model de testare Samsung (prototip), recunoscut intern sub numarul de model SM-N920F, pe site-ul indian Zauba. Acest model va fi cel mai probabil noul Galaxy Note 5, intrucat Samsung detine trei centre de cercetare-dezvoltare a telefoanelor si a procesoarelor, in India.

Considerati ca va inlocui Galaxy S6 edge+ modelul Galaxy Note edge sau vom mai avea parte de o lansare de produs din partea gigantului coreean?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.