Primele tablete Allview cu Windows 10 disponibile la precomanda + un smartphone cadou

Allview Impera i10g Review

Cu aproximativ o saptamana inainte ca Microsoft sa inceapa comercializarea si distribuirea upgrade-ului la Windows 10, Allview in parteneriat cu marele gigant software lanseaza patru dispozitive cu aceasta noua versiune Windows.

Incepand de astazi puteti pre-comanda cele patru noi tablete cu Windows 10, produse de catre Allview. Dispozitivele vor fi livrate incepand cu 30 iulie, la o zi dupa lansarea oficiala a sistemului de operare Microsoft.

In cadrul campaniei de promovare a noului sistem de operare, Allview ofera un pachet avantajos celor care vor realiza pre-comenzi in perioada 23 – 30 iulie 2015, mai exact, este vorba despre un smartphone Allview Impera m oferit gratuit la achizitia oricarei tablete cu Windows 10.

tablete-allview-windows10

Specificatiile noilor modele sunt urmatoarele:

  • Wi10N PRO – device 2 in 1 cu o memorie interna de 32GB si 2GB RAM, disponibil la un pret de 1099 Lei;
  • Impera i10G – cu un ecran de 9,7 inchi si o rezolutie de 2048×1536 de pixeli impreuna cu o memorie interna de 32GB si 2GB RAM, la pretul de 1199 Lei;
  • Wi8G – propune un procesor Intel Atom, un ecran cu tehnologie IPS de 8 inchi si conectivitate 3G, disponibil la pretul de 649 Lei;
  • Impera I8 – animat de catre un procesor Intel Atom, la un pret de doar 849 Lei.

Specificatiile device-ului oferit gratuit includ un ecran de 4 inchi, camera de 5MP, procesor de 1,2 Ghz quad-core si sistem de operare Windows 8.1.

Cat despre dispozitivele Allview care ruleaza in prezent Windows 8.1, vor primi automat o notificare privind update-ul la noul sistem de operare, daca vor fi eligibile, incepand cu data de 29 iulie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.