Fotografii Moto X 3rd Gen, ce dezvaluie difuzoare stereo frontale, senzor amprente si blit selfies

moto-x-3rdgen (1)moto-x-3rdgen (4)

Moto X 3rd Gen fotografiat inainte de lansare din mai multe unghiuri. Avem si o serie de informatii tehnice.

Mai sunt exact 5 zile pana la lansarea oficiala a seriei de telefoane Motorola Moto, in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe trei continente, iar noi vom fi prezenti la unul dintre ele (Londra).

Telefoanele din seria Moto 2015 (Moto X 3rd Gen, Moto X Sport si Moto G 3rd Gen) au fost deja zarite in cateva ipostaze insa, abia acum avem oportunitatea sa arunca o privire mai amanuntita peste modelul Moto X cu ecran de 5.5″ in diagonala (Moto X Sport se zvoneste ca va avea un ecran de doar 5.2″).

moto-x-3rdgen (3)

Conform sursei acestor fotografii Moto X 3rd Gen de 5.5″ va fi echipat cu doua difuzoare stereo frontal, cu un senzor de amprente pozitionat imediat sub difuzorul de jos, un LED Flash (blit)  care insoteste camera frontala dedicata selfie-urilor si un blit in doua tonuri pentru camera principala de pe spate.

moto-x-3rdgen (2)

De asemenea, intr-una din imagini apare si modelul Moto X pe alb, care ne arata pozitionarea slotului SIM si a jack-ului de 3.5mm.

Mai sunt 5 zile, dupa cum spuneam si mai devreme, pana pe 28 iulie, cand Motorola va lansa acest varf de gama alaturi de alte doua modele – Moto X Sport si Moto G 3rd Gen, sau cel putin acesea sunt informatiile din zvonuri.

Ce parere aveti despre cum arata si, eventual, il veti cumpara?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *