SmartphonesStiri

Huawei G8 surprins in primele imagini, un smartphone inca nelansat

Huawei G8

Huawei G8, noua generatie de smartphone de nivel mediu care va completa seria de telefoane din 2015, a producatorului chinez.

Dupa lansarea din 2014 a modelului de smartphone mid-range Ascend G7, Huawei pregateste in 2015 noua generatie Huawei G8 (dupa cum va anuntam odata cu lansarea varfului de gama Huawei P8, chinezii au renuntat la brandul Ascend). Acesta a fost observat pe site-ul autoritatii de testare si certificare chineze – TENAA.

Este posibil ca device-ul Huawei G8 sa fie anuntat in cadrul unei conferinte de presa organizate la IFA 2015, in luna septembrie, probabil chiar pe 2 septembrie. La acelasi eveniment este asteptat si anuntul noului phablet Mate 8, model ce ar putea imparti cateva specificatii cu unul dintre cele doua noi modele din seria Nexus, pregatite de catre Google in parteneriat cu Huawei.

Printre specificatiile dispozitivului Huawei G8 se numara o carcasa din aluminiu, un ecran cuprins intre 5 si 5,5 inchi, o memorie interna de 16GB alaturi de 2GB RAM, un senzor de amprenta asemanator cu cel de pe Ascend Mate 7, o camera de 13MP cu dual-tone LED flash, in timp ce procesorul ar putea fi unul produs intern de catre compania chineza.

Avand in vedere pozitionarea modelului G8 in gama Huawei, este de asteptat ca acesta sa fie comercializat la un pret rezonabil. V-ar interesa un astfel de model?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!