Specificatiile noii generatii Motorola Moto G apar intr-un videoclip de promovare

Specificatiile noii generatii Motorola Moto G

Specificatiile noii generatii Motorola Moto G apar in clipul oficial de promovare al telefonului pentru piata din Brazilia, scurs pe YouTube.

Moto G (generatia a treia) este aproape gata de lansare si de aceea apar poze si videoclipuri cu noul model al mijlocului de gama Motorola. Dupa ce am vazut fotografii “scapate” pe internet cu dispozitivul si cu programul de personalizare Moto Maker, astazi descoperim un videoclip de promovare multumita retailerului brazilian Americanas.

In timpul promovarii device-ului, ni se prezinta o serie de specificatii ale acestuia, precum ecranul de 5 inci cu o rezolutie de 1.280 x 720 pixeli, conectivitate 4G LTE, procesor Snapdragon 410, quad-core tactat la 1,4Ghz, o camera principala de 13MP cu blit si una secundara de 5MP si un sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop. Memoria interna va fi de 8GB sau de 16GB, varianta din urma se presupune ca va avea de asemenea 2GB de memorie RAM.

Printre elementele menite sa atraga clientela care ar putea achizitiona un alt model mid-range regasim rezistenta la apa cu certificare IPX7, capacitatile dual-SIM, bateria cu o rezistenta indelungata si posibilitatea personalizarii dispozitivului, atat inainte de achizitionare, cat si dupa, prin intermediul unor capace posterioare de diferite culori.

Evenimentele de lansare, ce vor avea loc concomitent in New York si Londra, a noului Moto G 3rd Gen, si probabil si a flagship-ului Moto X, sunt programate pe data de 28 iulie.

Chiar daca Motorola nu mai are un distribuitor oficial in Romania, v-ar interesa unul din modele producatorului american, avand in vedere pretul rezonabil si experienta de utilizare Android near-stock (curata) a device-urilor Motorola?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.