Cum pot urmari live lansarea OnePlus 2

Cum pot urmari live lansarea OnePlus 2

Cum pot urmari live lansarea OnePlus 2?

Cei de la OnePlus au anuntat ca isi vor lansa noul flagship-killer intr-o maniera deosebita, cu ajutorul realitatii virtuale.

Ei bine, pentru a putea face asta, avem nevoie de o pereche de ochelari VR, Cardboard. Incepand cu data de 10 iulie cei de la OnePlus au oferit gratuit doritorilor o astfel de pereche de ochelari VR, ei fiind nevoiti sa plateasca doar taxele de transport.  In momentul de fata Cardboard nu mai este disponibil in stoc, asa ca cei de la OnePlus ne ofera o alternativa.

Chinezii au dezvoltat o aplicatie speciala pentru acest eveniment, Oneplus Launch app, disponibila gratuit pentru utilizatorii de smartphone-uri Android. Ei spun ca experienta nu va fi aceeasi cu cea a utilizatorilor de ochelari VR, dar va fi una uimitoare. OnePlus a facut aceasta aplicatie, spun ei, ca nimeni sa nu rateze prima lansare a unui produs cu ajutorul realitatii virtulale, deci vom fi toti martorii unei premiere mondiale.

Screenshot_2015-07-27-00-46-59

Aplicatia are 1.8 MB si necesita Android 4.1 sau o versiune mai noua. Bazandu-ne pe asta putem spune ca cei de la OnePlus vor, in primul rand, ca utilizatorii de OnePlus One sa poata urmari lansarea live si pe urma ceilalti. Aplicatia o puteti descarca de aici.

Lansarea noului smartphone OnePlus Two va avea loc maine (28 iulie), incepand cu ora 5 a.m. , ora Romaniei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.