EvenimenteSmartphonesStiri

OnePlus 2 anuntat ca un „Flagship killer” si in 2016

OnePlus 2 anuntat

OnePlus 2 anuntat cu functii precum senzor de amprente, port USB Type-C, camera foto de 13MP cu 6 lentile, s.a.m.d.

Astazi de dimineata, in jurul orei 5, cand chiar si gainile dormeau in Europa, chinezii de la OnePlus au lansat in premiera mondiala online, cu ajutorul tehnologiei VR (virtual reality), smartphone-ul OnePlus 2, supranumit de acestia ca un „Flagship killer” si in 2016. Asa o fi?

Cu o carcasa metalica realizata prin imbinarea otelului inoxidabil cu rama realizata dintr-un aliaj de aluminiu si magneziu, OnePlus 2 masoara 9.85 mm grosime si cantareste 175 de grame. Telefonul este dotat cu un ecran Full HD de 5.5″ in diagonala, echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 810 de 1.8GHz, un accelerator grafic Adreno 430, baterie Li-Polymer de 3,300 mAh, port conector USB Type-C si o camera foto principala de 13MP.

oneplus-2-2

OnePlus 2 va fi disponbil in doua variante dual SIM (sloturi nano SIM): cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern sau in varianta cu 3GB memorie RAM si 16GB spatiu intern. Noul flagship killer ruleaza Oxygen OS bazat pe sistemul Android 5.1 Lollipop.

Telefonul OnePlus 2 are un pret pornire de $329 (model 16GB cu 3GB RAM), in timp ce modelul de varf va costa $399, insa nu le vom putea achizitiona decat prin acelasi sistem de invitatii, ca si anul trecut.

oneplus-2

De asemenea, cei care vor avea norocul sa prinda o invitatie, pot alege optional capacul spate al telefonului, avand la dispozitie 5 texturi diferite (foto sus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!