HTC lanseaza modelul de smartphone Desire 626

Desire 626

Succesorul modelului Desire 620 a fost anuntat oficial de catre HTC. Modelul Desire 626 utilizeaza sistemul de operare Android 5.1 cu interfata HTC Sense generatia a saptea, ceea ce va permite un grad ridicat de personalizare a aspectului interfetei dispozitivului.

Device-ul va fi animat de procesorul Quad-Core Snapdragon 410 produs de catre Qualcomm, tactat la 1,2 Ghz, alaturi de o memorie RAM de 2 GB si, prezinta un ecran de 5 inci in diagonala cu tehnologie Super LCD 2 la o rezolutie de 1.280 x 720 pixeli.

Cand vine vorba de capturarea imaginilor si a videoclipurilor, modelul HTC Desire 626 se lauda cu o camera principala de 13MP si o camera frontala de 5MP, ambele capabile sa filmeze pana la rezolutie Full HD 1080p.

Memoria interna a dispozitivului va fi de 16GB cu posibilitatea extinderii cu ajutorul slotului microSD care suporta carduri de pana la 512GB, bateria va avea o capacitate de 2.000 de mAh, iar printre functiile software dedicate se numara cele caracteristice modelelor HTC, BlinkFeed – destinata combinarii stirilor de pe multiple platforme sociale, Eye Experience – permite adaugarea instantanee a unor efecte fotografiilor realizate cu dispozitivul Desire 626 si Video Highlights – transforma videoclipurile in mini filme care pot fi ulterior partajate.

Noul HTC Desire 626 va fi disponibil in doua variante de culoare – Blue Lagoon si Dark Grey – incepand cu luna septembrie in Romania.

Va intereseaza noua propunere a companiei taiwaneze?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *