Huawei Talkband B2 disponibil in oferta operatorului Orange

Huawei Talkband B2

Huawei Talkband B2 este un wearable mai neobisnuit decat celelalte, este si bratara de fitness dar si casca bluetooth.

Huawei Talkband B2 este dotat cu un ecran tactil cu o diagonala de 0.73 inci si un accelerometru cu 6 axe. Functia de detectare inteligenta il ajuta sa detecteze durata de somn a utilizatorului si cele mai mici miscari pe care acesta le face. Ca si casca bluetooth, Talkband B2, este echipat cu un microfon dublu si tehnologia de reducere a zgomotului.

Aceasta bratara inteligenta este dotata si cu functia de localizare a smartphone-ului la care e conectata. Buna functionare a bratarii fitness este asigurata de o baterie de 95 mAh care, potrivit producatorului, permite utilizarea device-ului pentru 5 zile.  Bratara poate fi conectata cu orice telefon care ruleaza cel putin Android 4.0 sau iOS 7.0.

talk band 2  (2)

Pe partea de design, Talkband B2 este echipat cu un suport metalic rezistent, fiind creat dintr-un aliaj de aluminiu. Bratara device-ului este disponibila in doua variante: piele sau material profesional.

Incepand cu aceasta spatamana, gasim bratara fitness Huawei Talkband B2 in oferta celor de la Orange, cu preturi incepand de la 149 de euro si poate fi achizitionata in doua variante de culoare: negru si auriu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x