Samsung anunta monitoarele cu stand de incarcare wireless, Samsung S24E370DL si S27E370DS

Samsung S24E370DL

Samsung este decis sa complimenteze functia de incarcare wireless a modelelor sale din gama Galaxy S cu doua noi monitoare care includ in stand un incarcator wireless.

Cele doua modele sunt de 24 de inci – Samsung S24E370DL, respectiv 27 de inci – S27E370DS, ambele avand incorporat in suportul de birou un incarcator wireless cu tehnologie Qi. Ambele au o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli si un unghi de vizualizare de 178 de grade, alaturi de un contrast de 1000:1, iar panoul este de tip PLS.

„Tehnologia ar trebui să sprijine, nu să fie un obstacol al unui stil de viață activ. Utilizatorii noștri se bazează tot mai mult pe dispozitivele mobile pentru accesul la informație și pentru a interacționa unii cu alții.Contribuind la un mediu de lucru mai ordonat, îi ajutăm să se folosească de dispozitivele lor într-un mod mai inteligent. Prin integrarea tehnologiei de încărcare wireless, noul monitor SE370 este mai eficient, mai ușor de folosit și îmbunătățește opțiunile de conectivitate, fiind un punct important în istoria Samsung de lansare a unor premiere în industrie,” a declarat Seok-gi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics .”

Monitor Samsung _SE370_Dynamic_White (1)

Producatorul coreean nu a anuntat exact unde vor fi disponibile la vanzare noile modele, insa, probabil vom afla aceasta informatie in septembrie in cadrul IFA 2015.

Pentru mai multe informatii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol, ceva mai jos.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *