Vívoactive – un smartwatch pentru cei activi

Vívoactive

Garmin este o companie americana specializata pe producerea de echipamente de navigare, in special sisteme GPS.  In prezent cei de la Garmin produc sisteme de navigare pentru automobile, industria aviatica si cea marina, dar si pentru uz zilnic.

Vivoactive este un smartwatch echipat cu GPS, dedicat in special celor care practica alergare, ciclism, inot sau golf. Noul smartwatch este dotat cu un ecran tactil color care ajuta la semnalarea notificarilor, a monitorizarii activitatii sau la localizarea telefonului.  Datorita senzorului GPS, Vivoactive poate fi folosit chiar daca telefonul nu se afla in aria de interactiune cu smartwatch-ul, astfel ca utiliatorii pot urmarii statisticile antrenamentelor indiferent de locul in care se afla. Aplicatia de inot se foloseste de un senzor special care calculeaza distantele parcurse si caloriile arse. Noul smartwatch rezista in apa, pana la adancimea de 50 de metrii.

Garmin Vivoactive (1) (1)

Pentru cei carora le pasa si de stilul vestimentar, Vivoactive este disponibil in mai multe variante de culoare a bratarii: mov, gri, rosu, albastru, grena sau piele neagra sau alba. Dispozitivul in sine este disponibil doar in doua culori: alb sau negru.

Garmin a declarat ca Vivoactive rezista pana la 3 saptamani cu o singura reincarcare a bateriei, asta daca este folosit modul de ceas sau de monitorizare a activitatii, iar daca este folosita si functia de GPS acesta rezista 10 ore.

Interactiunea cu smartphone-urile este asigurata de aplicatia Garmin Connect. Cei de la Garmin au pregatit si un magazin de aplicatii, Connect IQ.

Vivoactive poate fi cumparat incepand cu pretul de 1121 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.