Imagini cu urmatorul Nexus 5 “scapate” pe internet

nexus5-back-case

Urmatorul telefon marca Google va purta tot denumirea Nexus 5 (2015) si va fi produs tot de catre LG, dupa cum am spus in articolul scris cu ceva timp in urma.

Zilele acestea au aparut pe internet noi  imagini cu presupusa carcasa spate a urmatorului Nexus. Cel care a postat aceste imagini, pe reteaua de socializare Twitter, a spus ca este posibil ca ele sa fie false. Imaginile ne dezvaluie un device cu o multime de taieturi in carcasa, doua dintre acestea fiind pentru camera foto si pentru blit, iar cea de-a treia taietura ramane un mister. Cel care a distribuit aceste fotografii spune ca ar putea fi folosita pentru un senzor de amprente sau pentru o a doua camera, ceva asemanator cu ce am vazut deja pe HTC One M8.

Pana in momentul de fata stim ca noul Nexus 5 va fi echipat cu un procesor Snapdragon 808 si o baterie cu o capacitate de 2.700 mAh. Ecranul va masura 5.2 inci in diagonala.

Nexus 5 impreuna cu un phablet din gama Nexus, produs de Huawei, este asteptat sa fie prezentat publicului pana in luna octombrie.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *