EvenimenteSmartphonesStiri

Aproximativ 1.1 milioane de oameni au cerut invitatii pentru a putea achizitiona telefonul OnePlus 2

OnePlus 2 anuntat

Marti, 28 iulie, chinezii de la OnePlus anuntau lansarea flagship killer-ului, cum il numesc ei – OnePlus 2, iar la nici o saptamana (4 zile) de la acest eveniment, micuta companie producatoare de smartphone a inregistrat deja aproximativ 1.100.000 de cereri de invitatii, ceea ce se traduce prin aproapte 1.1 milioane de precomenzi. Numai in primele 24 de ore de la deschiderea sistemului de invitatii, OnePlus a primit 500.000 de cereri.

Screenshot (492)

OnePlus 2 este echipat cu un ecran Full HD de 5.5″ in diagonala, cu procesorul Snapdragon 810, 3 sau 4GB memorie RAM (depinde de modelul ales – cu 16GB spatiu stocare sau cu 64GB), accelerator grafic Adreno 430, baterie Li-Polymer de 3,300 mAh, port conector USB Type-C si o camera foto principala de 13MP.

Pretul nu este unul prea accesibil, insa lumea este entuziasmata de acest telefon. Astfel, s-au adunat peste 1 milion de doritori, printre care ne numaram si noi. OnePlus 2 in varianta de 16GB costa $330, iar modelul de 64GB $400.

Cei ce doresc sa incerce sa prinda o invitatie o pot face aici. In cazul in care vom avea acces din timp la invitatii si la telefon, probabil vom organiza un concurs, asa ca, stati cu ochii pe noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!