Philips anunta TV-urile din seria 5500 si 7000 cu Android TV (Lollipop)

5500 si 7000 cu Android TV

Televizoarele Philips 5500 si 7000 cu Android TV, vor intra in curand pe piata.

Anul 2014 a reprezentat aparitia pe piata a primelor televizoare smart cu sistem de operare Android, iar in 2015 TP Vision lanseaza a doua generatie de televizoare Philips cu Android TV (5.0 Lollipop). Printre modele disponibile in Romania, incepand de saptamana viitoare, vor fi seriile 5500 si 7000.

Acest sistem operare ofera posibilitatea utilizarii aplicatiilor mobile pe televizor, dar si a functiei VOD (video on demand) a modelelor Philips. Printre sectiunile de aplicatii disponibile pe platforma Google Play Store regasim Youtube, Workout TV, aplicatii destinate copiilor sau posturi de radio prin intermediul serviciului de Internet radio.

Din punctul de vedere al conectivitatii, noile modele Philips beneficiaza de un port USB cu ajutorul caruia puteti conecta un gamepad sau o tastatura si se poate conecta cu alte dispozitive inteligente (sisteme de securitate, aer conditionat, etc.) din locuinta.

Televizor Philips Android seria 7000_2

In cadrul specificatiilor celor doua serii regasim o memorie interna de pana la 16GB, tehnologie Micro Dimming sau Pixel Plus HD, in timp ce procesoarele celor doua serii difera, mai exact, seria 5500 vine cu un procesor Dual Core, iar seria 7000 cu unul Quad-Core si, in plus, mai beneficiaza si de tehnologia Philips Ambilight.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.