Sony Xperia C5 Ultra si Xperia M5 fotografiate indeaproape

sony-xperia-c5-ultra-si-xperia-m5-5

 Sony Xperia C5 Ultra si Xperia M5 fotografiate inainte de lansarea de pe 3 August, de saptamana viitoare.

Sony pregateste lansarea a doua noi modele pe segmentul mid-range, acesta fiind deja fotografiate si postate pe Internet.

Primul model a mai aparut in cateva imagini in urma cu cateva zile, mai exact este vorba de Xperia C5 Ultra, care se pare, ca va avea un ecran de 6 inci cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli si o rama de doar 0,8mm grosime pe lateralele ecranului. Pe langa detaliile legate de ecranul si design-ul noului model Sony, mai stim ca acesta va fi animat de un procesor Octa-Core tactat la 1.7GHz, produs de catre MediaTek, o memorie RAM de 2GB si 16GB memorie interna la care se va putea adauga un card microSD. Sony Xperia C5 Ultra probabil va avea o camera de 13MP si se va lansa pe piata la un pret de aproximativ 350$.

Cel de al doilea model pregatit de catre compania japoneza este Xperia M5, care va avea un ecran de 5 inchi cu aceeasi rezolutie ca si Xperia C5 Ultra si aceeasi memorie interna, insa acesta va avea un procesor Octa-Core MediaTek tactat la 2GHz si 3GB memorie RAM. Pe langa bateria de 2600mAh, Xperia M5 mai ofera o camera principala de 21.5MP si o camera secundara de 13MP, iar in ceea ce priveste pretul, acesta se va situa in jurul valorii de 400$ la lansare. 

Presupunand ca aceste noi modele Sony Xperia C5 Ultra si Xperia M5  vor fi lansate la IFA 2015, le putem astepta in Romania incepand cu luna octombrie.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *