AccesoriiStiri

GPS si camera video auto in acelasi timp datorita Mio Combo 5207 LM

Mio Combo 5207 LM

Mio Combo 5207 LM, combo-ul care ofera GPS si camera video in acelasi gadget, pentru soferii auto.

Liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, Mio, lanseaza in Romania modelul Combo 5207 LM, model capabil sa utilizeze modului GPS si camera video in acelasi timp.

Camera video inregistreaza la calitate HD (720p) cu pana la 30 de cadre pe secunda, iar standardul H.264 MPEG-4 asigura o calitate mai buna a inregistrarii si o dimensiune mai mica a fisierului inregistrat, pentru a permite stocarea mai multor fisiere pe cardul microSD de 8GB oferit in pachet.

Modelul Combo 5207 LM beneficiaza de un ecran tactil de 5 inci, de un senzor G integrat care poate arata punctul de provenienta si forta impactului in caz de accident, de 44 de harti preinstalate, inclusiv Romania, si de serviciul de actualizare gratuita a hartilor Lifetime Map Update (LMU), insa cu o limita de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a dispozitivului.

Mio_Combo_5207_2

Printre functiile noului model regasim semnalarea camerelor video de supraveghere, „IQ Routes”, „LearnMe Pro” si „Asistenta la parcare”.

Noul model este disponibil in Romania in doua variante: Mio Combo 5207 LM la un pret recomandat de 799lei si Mio Combo 5207 LM TRUCK la un pret recomandat de 1049lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!