Samsung Pay ajunge in Europa, in urma parteneriatului dintre Samsung si MasterCard

Samsung Pay

Samsung Pay, serviciul de plati electronice prin intermediul smartphone-ului, va ajunge in Europa prin colaborarea sud coreenilor cu Mastercard.

Samsung Pay este un sistem de plati mobile asemanator cu Apple Pay. Acesta a fost implementat pentru prima data in Samsung Galaxy S6 si S6 Edge. Serviciu le permite utilizatorilor de flagship-uri Samsung sa efectueze plati la terminalele POS care folosesc tehnologia contactless pe baza de NFC sau de banda magnetica.

Pana acum stiam ca Samsung va lansa serviciul de plati electronice cu ajutorul smartphone-ului in America si in Coreea de Sud (unde au inceput deja testele), dar nu se stia nimic despre disponibilitatea Samsung Pay in Europa. Asta pana weekend-ul trecut cand coreeni au anuntat ca au incheiat un nou parteneriat cu cei de la MasterCard privind extinderea serviciului peste ocean.

Se spune ca lansarea serviciului Samsung Pay in America si Coreea de Sud va coincide cu lansarea Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus din luna septembrie. Din pacate nu stim data lansarii din Europa dar nu cred ca va dura prea mult, mai ales ca cei de la Apple si-au lansat deja serviciul pe batranul continent.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.