Specificatii Samsung SM-N920 si imagini de presa, confirmate de o sursa sigura

Specificatii Samsung SM-N920

Specificatii Samsung SM-N920 si imagini de presa cu Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+ confirmate de o sursa destul de solida.

In ultima perioada am gasit pe Internet tot mai multe fotografii si informatii cu privire la phablet-ul Galaxy Note 5, iar ultima aparitie a unor astfel de informatii ne prezinta specificatiile viitorului device Samsung.

Ultima imagine cu noua generatie a seriei Galaxy Note nu dezvaluie mai multe amanunte decat precedentele aparitii, insa specificatiile amintite au o anumita importanta. Codul modelului este SM-N920 si, se pare ca, va include un procesor Exynos 7420, alaturi de 4GB memorie RAM, un ecran de 5.66 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, o camera principala de 16MP cu senzor ISOCELL si una secundara de 5MP, o memorie interna de 32GB fara posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD si sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Avand in vedere succesul seriei Galaxy Note, aveti in vedere achizitia noul Samsung Galaxy Note 5 sau va veti orienta catre Galaxy S6 Edge Plus? Ambele vor fi anuntate pe 13 august.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *