Fotografii “hands-on” cu Samsung Galaxy Note 5 functional

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 fotografiat indeaproape, vedem si noul S Pen si meniul sau Air Command, dar si design-ul familiar seriei Galaxy S6.

Pregatind lansarea de pe 13 august, Samsung a asamblat modelul Galaxy Note 5 si prin urmare, pe Internet, au aparut fotografii care dezvaluie design-ul dispozitivului coreenilor.

Device-ul este pornit si este fotografiat din toate unghiurile, prezentand un design asemanator lui Galaxy S6, insa diferenta se regaseste la nivelul capacului posterior, acesta fiind curbat in cazul modelului Samsung Galaxy Note 5.

Flagship-ul include in continuare S Pen-ul, un difuzor pozitionat in partea de jos, iar port-ul de incarcare este de tip USB, nu USB Type-C. De asemenea, se pare ca memoria RAM va fi de 4GB, iar cea interna de 32, 64 sau 128GB, fara posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD, iar bateria va fi probabil de 3000mAh. Alte specificatii includ un ecran cu tehnologie Super AMOLED de 5.7 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 de pixeli, un procesor Exynos 7420, o camera principala de 16MP si una secundara de 5MP.

note5

Din punctul de vedere al software-ului asteptam Android 5.1.1 Lollipop si interfata TouchWiz si Air Command pentru S Pen, care, pe urmatoare generatie de phablet Samsung, are iconitele colorate, dupa cum se poate observa pe una din fotografiile de sus..

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat saptamana viitoare alaturi de noul Galaxy S6 Edge Plus.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.