Prototip Lumia 950 XL surprins in cateva fotografii

Prototip Lumia 950 XL

Prototip Lumia 950 XL fotografiat inainte de lansarea sa din luna septembrie sau octombrie, pe piata.

Microsoft urmeaza sa lanseze toamna aceasta primele telefoane Lumia cu Windows 10 si nu vor fi orice telefoane, ci varfurile de gama pe 2015.

Noile telefoane au aparut deja in cateva articole anterioare, din care am aflat o parte din specificatiile cheie, precum si denumirile lor – Lumia 950 si Lumia 950 XL.

Un prototip Lumia 950 XL a fost scapat de curand pe internet intr-o serie de fotografii, care ne arata smartphone-ul “ascuns” de un fel de husa protectoare, astfel ca nu ne putem da 100% seama care va fi designul lui final, mai ales ca este un prototip.

Atat acest presupus prototip Lumia 950 XL de 5.7″ in diagonala, cat si Lumia 950 de 5.2″ (ambele cu port conector USB Type-C), ar urma sa fie lansate in cadrul unui eveniment cu presa la IFA2015, in Berlin, sau la un eveniment dedicat, pana la finele lui octombrie. 

Lumia 950 si Lumia 950 XL ar putea sosi echipate cu camere foto de 20MP cu tehnologie Pureview.

Ramane sa vedem, cand va decide Microsoft, ca este moment prielnic pentru lansarea varfurilor de gama.

sursa

2 Comentarii

  • Florin Popovici

   06/08/2015 at 13:18

   Bogdan, e vorba strict de Microsoft in articol, nu cine lanseaza primul dintre producatori, dar e bine ca esti documentat si ca doresti sa ajuti comunitatea Gadget Talk Romania :)

   Multumim

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *