Forerunner 225, un nou ceas sport de la Garmin

Forerunner 225

Forerunner 225 este primul ceas de alergare cu GPS si functia de monitorizare a pulsului la incheietura mainii produs de cei de la Garmin.

Ceasul este rezultatul unui parteneriat dintre Garmin, despre care am vorbit putin in acest articol, si Mio, unul dintre cei mai mari producatori de instrumente optice pentru masurarea pulsului. Interfata grafica a ceasului arata informatii despre caloriile consumate, distanta parcursa, numarul de pasi, bataile inimii in timp real si monitorizeaza activitatile facute in pauzele dintre antrenamente.

Forerunner 225 foloseste un senzor optic incorporat pentru a masura pulsul. Acest senzor emite o unda luminoasa in pielea utilizatorului si in functie de cantitatea de lumina reflectata determina pulsul celui care poarte ceasul, in timp real.

Forerunner 225 (4)

Conexiunea cu un smartphone se face prin intermediul aplicatiei Garmin Connect. Aceasta aplicatie este, de fapt, o comunitate in care poti intra gratuit si unde utilizatorii pot salva, distribui si planifica diferite activitati. De asemenea, prin intermediul aplicatiei, utilizatorii se pot conecta si la site-urile de socializare.

Forerunner 225 este disponibil in doua variante de culoare: rosu si negru, la un pret de 1345 de lei, recomandat de producator.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x