Lenovo Vibe X3 apare intr-un prim benchmark

lenovo vibe x2 si z2 3

Lenovo Vibe X3 este cel mai asteptat smartphone de la Lenovo si acum a aparut intr-un prim benchmark.

Primele zvonuri despre Vibe X3 au aparut in luna februarie, cand pe internet au fost scurse informatii care prezentau planurile companiei Lenovo, in ceea ce privesc smartphoe-urile, pe durata intregului an. Dupa ce au aparut pe internet mai multe informatii cu privire la celelalte telefoane, acum a venit randul lui X3. Astazi a aparut pe internet rezultatul unui test GFXBench, care a dezvaluit o serie de detalii despre urmatorul telefon.

Lenovo Vibe X3 este urmasul telefonului din segmentul mid-range, Vibe X2, si aduce o serie de imbunatatiri gamei, dupa cum era de asteptat. Noul telefon o sa fie echipat cu un ecran FullHD de 4.9 inci, o camera principala cu un senzor de 20 megapixeli cu dual-LED flash si capacitatea de a inregistra video la o rezolutie de 2160 de pixeli. Procesorul smartphone-ului va fi un octa-core de la Snapdragon 808, cu 4 nuclee Cortex tactate la 1.8 GHz, si 3 GB RAM. Spatiul de stocare va putea fi extins cu ajutorul unui card microSD, iar din fabrica telefonul va avea 32 GB spatiu de memorie.

Benchmark-ul nu face nici o referire despre data de lansare a Lenovo Vibe X3 si nici despre pretul acestuia. Totusi, telefonul este asteptat sa fie lansat in cadrul IFA2015.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *