Lenovo Vibe X3 apare intr-un prim benchmark

lenovo vibe x2 si z2 3

Lenovo Vibe X3 este cel mai asteptat smartphone de la Lenovo si acum a aparut intr-un prim benchmark.

Primele zvonuri despre Vibe X3 au aparut in luna februarie, cand pe internet au fost scurse informatii care prezentau planurile companiei Lenovo, in ceea ce privesc smartphoe-urile, pe durata intregului an. Dupa ce au aparut pe internet mai multe informatii cu privire la celelalte telefoane, acum a venit randul lui X3. Astazi a aparut pe internet rezultatul unui test GFXBench, care a dezvaluit o serie de detalii despre urmatorul telefon.

Lenovo Vibe X3 este urmasul telefonului din segmentul mid-range, Vibe X2, si aduce o serie de imbunatatiri gamei, dupa cum era de asteptat. Noul telefon o sa fie echipat cu un ecran FullHD de 4.9 inci, o camera principala cu un senzor de 20 megapixeli cu dual-LED flash si capacitatea de a inregistra video la o rezolutie de 2160 de pixeli. Procesorul smartphone-ului va fi un octa-core de la Snapdragon 808, cu 4 nuclee Cortex tactate la 1.8 GHz, si 3 GB RAM. Spatiul de stocare va putea fi extins cu ajutorul unui card microSD, iar din fabrica telefonul va avea 32 GB spatiu de memorie.

Benchmark-ul nu face nici o referire despre data de lansare a Lenovo Vibe X3 si nici despre pretul acestuia. Totusi, telefonul este asteptat sa fie lansat in cadrul IFA2015.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *