AccesoriiStiriTech

Monster ROC, Cristiano Ronaldo isi lanseaza propria linie de casti audio

Monster ROC

Monster ROC este linia de casti audio a lui Cristiano Ronaldo.

Dupa ce s-au despartit de cei de la Beats by DRE, compania Monster nu o duce chiar asa bine, lansand doar produse de nisa cu succes limitat.Asta pana acum, cand au anuntat un nou parteneriat cu Cristiano Ronaldo privind lansarea unei noi game de produse audio, ROC Live Life Loud.

Celebrul fotbalist de la Real Madrid, Ronaldo, a declarat ca tot din viata lui se bazeaza pe calitate si performanta, asa ca s-a gandit sa lanseze pentru fanii lui o serie de casti pentru a le permite acestora sa aiba acces la cea mai buna calitate a sunetului de pe piata.

Monster ROC (1)

Mi se pare normal sa apara in denumirea produselor numele de „sport” din moment ce sunt dezvoltate in parteneriat cu un sportiv celebru, dar in realitate doar una dintre cele trei produse proaspat prezentate publicului sunt rezistente la transpiratie, cele in-ear SuperSlim. Celelalte doua produse se numesc ROC Sport Freedom si ROC Sport Black Platinum.

Monster ROC (3)

Momentan nu a fost anuntata data lansarii pe piata, dar stim preturile. ROC Sport Freedom vor costa 250$, ROC Sport SuperSlim (care sunt wireless in-ear) vor costa 170$ iar ROC Sport Black Platinum vor costa 300$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!