Cum schimba Samsung Pay politica companiei de a oferi actualizari software in timp util, clientilor sai

samsung pay

Samsung Pay, serviciul propriu de plati electronice cu ajutorul mobilului, le forteaza mana sud coreenilor oarecum, spre a oferi actualizari de software luna de luna clientilor sai.

Dupa cum a anuntat si Google, Samsung pregateste un program de lansare a update-urilor privind securitatea dispozitivelor in fiecare luna, pentru a contracara tentativele de control premeditat.

Compania coreeana sustine ca poarta negocieri cu operatorii de retele mobile in vederea unei implementari cat mai rapide a acestui sistem. Samsung isi doreste sa implementeze Samsung Pay (sistemul propriu de plati electronice cu ajutorul smartphone-ului) la nivel global, inainte ca Apple Pay sa acapareze mare parte din piata (clienti).

Problema actualizarilor de software ale terminalelor este o problema veche si foarte delicata, foarte multa luma e nemultumita de acest lucru, si-aici nu e vorba doar de sud coreenii de la Samsung. Majoritatea producatorilor au aceasta problema, poate si pentru faptul ca nu au gasit niciun beneficiu in optimizarea si patch-uirea sistemului de operare, ori de cate ori apare o problema sau o o vulnerabiliate pana in prezent. Dar, odata cu dorinta de implementare a Samsung Pay, producatorul sud coreean nu isi poate permite un scandal pe tema furtului a milioane de carti de credit (informatii cu caracter personal) in urma nepatch-uirii rapide a unei gauri de securitate din telefoanele sale, astfel, compania e dispusa sa revizuiasca acest sistem de actualizari de software, pentru a oferi singuranta si incredere in sistemul sau de plati mobile. Samsung Pay este un serviciu activ in Statele Unite si Coreea de sud, telefoane precum cele din seria Galaxy S6, dispun de aceasta functie de plata cu ajutorul telefonul mobil.

Cu siguranta vom avea mai multe detalii privind noile politici de actualizare a software-ului, ale celor mai importanti producatori de dispozitive cu sistem de operare Android, in zilele care urmeaza.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x