SmartphonesStiri

Noi informatii cu privire la viitoarele telefoane Google Nexus

nexus

In ultimele luni au aparut mai multe zvonuri conform carora Google ar dori sa lanseze, anul acesta, doua dispozitive sub brand-ul Nexus.

Informatiile de pana acum par a fi corecte intrucat, in urma cu putin timp, a aparut pe Internet un videoclip cu ceea ce se presupune a fi prototipul viitorului model Nexus produs de catre Huawei.

In timp ce design-ul dispozitivului pare similar cu cel al lui Ascend Mate 7 sau Honor 7, specificatiile interne vor fi cu mult diferite: ecran de 5.7 inci cu o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli, procesor Snapdragon 820, 4GB de memorie RAM, o baterie de mare capacitate si experienta pura Android (noua generatie, denumita pana acum Android M).

Cel de al doilea model Nexus de anul acesta, se pare, ca va fi produs de catre LG si va avea specificatii, dar si un pret, relativ inferior modelului Huawei Nexus, printre acestea regasim un ecran de 5.2 inci cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli, un procesor Snapdragon 808 (sau chiar Snapdragon 616) si o memorie RAM de 2/3GB.

Ambele modele vor beneficia de un senzor de amprenta si serviciul Android Pay.

Avand in vedere informatiile de pana acum, ce model Nexus ati alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!