Canicula? La noi ploua, cu gadgeturi! Fii fidel si te premiem cu-n Vertis 5001 You! [Concurs 11 – 25 August]

sdr

Update 25 August: Concursul s-a incheiat!!!

Castigatoarea smartphone-ului Overmax Vertis 5001 You este Madalina Florentina! Asteptam sa ne contactezi pentru verificarea pasilor urmati si informatiile necesare expedierii premiului.

Multumim tuturor pentru participare si stati cu ochii pe noi, pentru ca in zilele urmatoare lansam un nou concurs!!!

Screenshot (43)

###############################################################################

Producatorul european de electronice Overmax in parteneriat cu Gadget Talk Romania, iti ofera posibilitatea de a castiga un smartphone Vertis 5001 You, in perioada 11 – 25 August, 2015.

Cum participi? Foarte simplu!! Urmeaza pasii din regulamentul de mai jos si esti automat inscris la tragerea la sorti.

Tot ce trebuie sa faci e sa urmezi cativa pasi simpli:

  1. Inscrie-te sau asigura-te ca esti deja abonat la Newsletter.
  2. Aboneaza-te (Subscribe) si la canalul nostru de pe YouTube
  3. Apoi, impartaseste acest articol cu colegii si prietenii tai de pe Facebook prin TAG-uirea (numele) lor, in special cu cei care au nevoie de ajutor, sau de sfaturi din domeniul IT&C (fiecare prieten tag-uit in plus conteaza si contribuie si el automat la dezvoltarea comunitatii noastre)
  4. Confirma primii trei pasi printr-un comment pe postarea cu concursul afisata pe pagina noastra de Facebok si esti automat calificat pentru tragerea la sorti din 25 august. Extragerea se va efectua cu ajutorul siteului www.random.org

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de concurs, va rugam, sa ne contactati! Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile concursurile organizate de Gadget Talk Romania, gasiti aici.

Nu uitati!! Numai impreuna suntem o comunitate de prieteni si utilizatori de gadgeturi, ce ne putem ajuta la identificarea si solutionarea diferitelor probleme tehnice, pe care le intampinam zi de zi pe tableta, telefon, laptop sau oricare alt gadget.

Succes!

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *