Accesorii Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

Accesorii Galaxy Note 5 si Galaxu S6 Edge PlusSamsung a dezvaluit ieri, in cadrul evenimentului de lansare a noilor Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus, accesoriile compatibile cu cele doua noi flagship-uri.

Primul dintre acestea este denumit “Keyboard Cover” si este, dupa cum ne putem da seama din numele accesoriului, o tastatura QWERTY fizica care se poate monta pe fata dispozitivului Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge Plus si o carcasa care se poate monta pe spatele device-ului. Daca nu doriti sa utilizati tastatura pentru o perioada o puteti muta de pe fata, pe spatele dispozitivului pentru a nu o pierde.

Mecanismul din spatele noii tastaturi este unul destul de simplu, telefonul va recunoaste faptul ca ati atasat tastatura si va crea pe ecran o tastatura virtuala de dimensiunea celei fizice, astfel atunci cand apasati o tasta pe tastatura fizica, aceasta va atinge ecranul si astfel va efectua comanda tastata.

galaxyaccesorii

Celalalt accesoriu anuntat este o carcasa care se poate monta pe spatele dispozitivului pentru a-l proteja.

 

Samsung nu a comunicat preturile noilor accesorii Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus, insa, cu siguranta le vom putea vedea in magazine odata cu aparitia celor doua noi flagship-uri ale companiei coreene.

Vom reveni cu informatii despre pret pe acest articol, atunci cand va fi cazul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *