Accesorii Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

Accesorii Galaxy Note 5 si Galaxu S6 Edge PlusSamsung a dezvaluit ieri, in cadrul evenimentului de lansare a noilor Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus, accesoriile compatibile cu cele doua noi flagship-uri.

Primul dintre acestea este denumit “Keyboard Cover” si este, dupa cum ne putem da seama din numele accesoriului, o tastatura QWERTY fizica care se poate monta pe fata dispozitivului Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge Plus si o carcasa care se poate monta pe spatele device-ului. Daca nu doriti sa utilizati tastatura pentru o perioada o puteti muta de pe fata, pe spatele dispozitivului pentru a nu o pierde.

Mecanismul din spatele noii tastaturi este unul destul de simplu, telefonul va recunoaste faptul ca ati atasat tastatura si va crea pe ecran o tastatura virtuala de dimensiunea celei fizice, astfel atunci cand apasati o tasta pe tastatura fizica, aceasta va atinge ecranul si astfel va efectua comanda tastata.

galaxyaccesorii

Celalalt accesoriu anuntat este o carcasa care se poate monta pe spatele dispozitivului pentru a-l proteja.

 

Samsung nu a comunicat preturile noilor accesorii Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus, insa, cu siguranta le vom putea vedea in magazine odata cu aparitia celor doua noi flagship-uri ale companiei coreene.

Vom reveni cu informatii despre pret pe acest articol, atunci cand va fi cazul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.