Pret Samsung Galaxy S6 Edge+ in Romania si imagini de la lansarea din Bucuresti

Pret Samsung Galaxy S6 Edge+

Pret Samsung Galaxy S6 Edge+ (Plus). Vezi cat va costa acest nou phablet in Romania.

Aseara, intr-un cadru select din capitala si in paralel cu evenimentul de lansare din New York, Samsung Romania ne-a invitat la lansarea pe piata romaneasca a phabletului Samsung Galaxy S6 Edge+ (Plus). Din pacate, desi a fost anuntat si prezentat la New York si la Londra, presa nu a avut parte de hands-on time cu mult-asteptatul phablet Galaxy Note 5, care, se pare, ca va mai intarzia o luna de zile, pana la aparitia sa pe piata noastra.

Fiind invitati la eveniment, si tinem sa multumim pe aceasta cale PR-ului Samsung Romania, am avut totusi parte de clipe interesante in cadrul acestui eveniment, unde am avut ocazia sa butonam devreme S6 Edge+, sau fratele mai mare al lui Galaxy S6 Edge. pe care l-am testat in urma cu cateva luni.

„Samsung consideră că smartphone-urile cu ecrane mari pot soluționa unele dintre cele mai importante probleme ale utilizatorilor, oferindu-le o experiență multimedia captivantă oriunde, oricând. Lansarea Galaxy S6 edge+ este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor, cu ajutorul dispozitivelor noastre, inovație care să răspundă nevoilor acestora,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Iar Cristian Cojocaru, Head of IM Division Samsung Electronics România, a declarat ieri ca:

„Noul smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, cel mai nou membru al familiei Galaxy, este un dispozitiv cu un design elegant, dual edge, care le aduce utilizatorilor un plus de performanță pentru a îi inspira în stilul lor de viață, aflat în continuă transformare.

20150813_191006

Desi pare doar un S6 Edge mai mare, Samsung Galaxy S6 Edge+ vine si cu o serie de imbunatatiri la capitolul hardware. Sigur, nu semnificative, dar suficient cat sa conteze in performanta sa. S6 Edge+ vine cu acelasi ecran Super AMOLED cu rezolutie 2K (2.560 x 1.440 px), dar la o diagonala de 5.7″ fata de doar 5.1″ pe S6 Edge, vine cu 1GB memorie RAM in plus, deci cu 4GB memorie RAM si o baterie de 3.000 mAh, dat fiind ecranul mult mai mare, fata de doar 2.600 mAh capacitate, cat are S6 Edge original.

20150813_192346

Samsung nu a dezvaluit preturile acestui phablet, insa, operatorii telecom Orange si Vodafone si-au anuntat deja ofertele pentru el. Conform site-ului Orange, Galaxy S6 Edge+ va fi disponibl la abonamentul Pantera 41, la pretul de 449 Euro, in timp ce Vodafone propune abonamentul RED 49 si pretul de 369 Euro. La liber (fara abonament), Vodafone il listeaza la pretul de 829 de Euro modelul de 32GB, respectiv 929 de Euro modelul de 64GB. Ca sa va formati o idee, in SUA preturile la liber variaza intre 700 si 900 de dolari, la operatori.

Update: Telekom Romania au dat si ei publicitatii oferta proprie pentru acest gadget. Astfel, clientii care precomanda un Samsung Galaxy S6 Edge+ in perioada 14 august – 3 septembrie 2015, primesc un discount de 449 de Lei. Preturile afisat de operatorul Telekom sunt dupa cum urmeaza: 1.599 de Lei (varianta de 32GB) sau la cel de 1.799 de Lei (varianta de 64GB), cu abonamentul Nelimitat XXL, insemnand ca, clientul va plati doar 1.150 lei pentru varianta de 32GB si 1350 lei pentru modelul de 64GB. S6 Edge+ va fi disponibil in magazine dupa data de 4 septembrie.

Pentru mai multe detalii consultati siteurile fiecarui operator.

Mai jos gasiti o galerie foto realizata de colegul nostru Marius Duinea, in cadrul evenimentului Samsung Romania.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.