Moto 360S si Moto 360L – noile smartwatch-uri Motorola

Moto 360S si Moto 360L

Presupus Moto 360 2nd Gen Smartwatch

Urmatoarea generatie de smartwatch de la Motorola va veni in doua versiuni, Moto 360S si Moto 360L. Unul dintre ele apare intr-un clip video.

Saptamana trecuta au ajuns la agentia de telecomunicatii Anatel cateva dispozitive de la compania Motorola iar doua dintre acestea au atras atentia in mod special: Moto 360S si Moto 360L.

Anatel este o agentie de telecomunicatii, din Brazilia, care supervizeaza toatea activitatile din acest domeniu din tara. Inainte ca o companie sa poata vinde orice produs care are un emitator radio incorporat trebuie sa primeasca un certificat din partea Anatel care le permite sa faca lucru acesta. Exact asta s-a intamplat si cu noile produse de la Motorola.

Moto 360S si Moto 360L apar in documente ca fiind transmitatoare radio, dar unele detalii ne fac sa credem ca acestea vor fii urmatoarele smartwatch-uri. Singurele specificatii care apar in documentele de la Anatel sunt capacitatea bateriei, 270 mAh pentru Moto 360S si 375 mAh pentru 360L, ceea ce nu diferia foarte mult de capacitatea bateriei de pe primul Moto 360. Ce ne mai face sa credem ca acestea sunt sartwatch-uri cu Android Wear, este asemanarea numelui actualei generatii cu cele ale dispozitivelor din documentele Anatel.

Moto 360S si Moto 360L

Coincidenta sau nu, cu aproximativ un an in urma, chiar inainte de lansarea Moto 360, au aparut in baza de date a celor de la Anatel informatii despre un smartwatch din partea celor de la Motorola, deci ne putem astepta ca cea de-a doua generatie de ceasuri sa fie lansata cat mai curand.

Iminenta lansarii unui nou smartwatch de la Motorola este accentuat de un scurt clip video postat de companie pe pagina oficiala de Instagram, in care apare un ceas cu un design identic cu cel dezvaluit de CEO-ul Lenovo in luna martie. Noul ceas nu difera foarte mult de prima generatie, singurele diferente fiind pozitionarea butonului de power pe partea dreapta (coronita),  putin mai sus decat era pana acum si aparitia unor manere/clame pentru prinderea curelei cu ajutorul telescoapelor.

moto360

In imagine apare un posibil Moto 360 din noua generatie (2015).

Nu putem spune cu exactitate daca Moto 360S si Moto 360L vor mai avea acea portiune neagra pe ecran, unde se afla senzorul pentru lumina.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *