Poti cumpara Samsung Galaxy Note 5 in Romania, prin QuickMobile

Poti cumpara Samsung Galaxy Note 5

Poti cumpara Samsung Galaxy Note 5, cel mai nou phablet Samsung, pe teritoriul Romaniei, exclusiv prin magazinul de retail Quickmobile, care anunta ca va oferi si o garantie, internationala cei drept, acestui produs.

Saptamana trecuta, va ofeream in exclusivitate in Romania, informatii despre faptul ca Samsung Electronics nu planuieste comercializarea phablet-ului Galaxy Note 5 in Europa (motiv pentru care phabletul nu a fost prezentat la evenimentul la care am fost prezenti pe 13 august, in capitala) si ca, magazinele de retail din UK lansasera o petitie online, in incercarea de a schimba decizia producatorului sud coreean.

Din pacate, pentru posesorii de gadgeturi Galaxy Note, sau pentru fanii acestei game, Samsung ramane ferm pe pozitie, astfel ca, nu sunt prea multe optiuni de a intra in posesia unui Note 5, decat daca il achizitionati pe cai neoficiale sau de la retaileri precum QuickMobile, care incepand de saptamana aceasta il comercializeaza in exclusivitate in Romania, importat din Statele Unite sau din Asia, la pretul de 3.899 lei si cu posibilitatea de a-l putea achizitiona si in 12 rate fixe.

QuickMobile mai anunta, ca acestea beneficiaza de garantia oferita de reprezentantele din strainatate ale Samsung.

„În ciuda anunțului Samsung că telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe piețele din Statele Unite și Asia, am decis să îl aducem și în România, să oferim clienților noștri șansa să-și achiziționeze cel mai dorit device al momentului. QuickMobile devine astfel singurul retailer din România și printre puținii din Europa care vor avea în ofertă ultimul model de telefon lansat de sud coreeni, începând de astăzi”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

„Neaducând acest dispozitiv în Europa, Samsung nu poate asigura service-ul pentru acest model decât în țările unde dispozitivul este prezent. În aceste condiții, ne-am asumat aceste costuri, iar prin intermediul serviciului nostru tur-retur, asigurăm gratuit transportul de la locația clientului la service-urile Samsung din Statele Unite sau Asia, în caz de defecțiune întregul proces de reparație urmând să dureze maxim 14 zile calendaristice. Anul viitor, când dispozitivul va fi lansat și în Europa, serviciul va fi asigurat de service-ul Samsung local”, a mai adăugat Tudor Țiboc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.