Google amana lansarea smartphone-ului modular – Project Ara

smartphone-ului modular - project ara

Google amana lansarea smartphone-ului modular – Project Ara – pana la inceputul anului 2016, desi era programata o lansare la sfarsitul anului curent in Puerto Rico.

Project Ara a aparut in cadrul departamentului Advanced Technology and Projects (ATAP) si se doreste a fi o platforma pentru un smartphone cu sistem de operare Android, platforma care permite schimbarea oricarei componente hardware a dispozitivului individual. Practic, libertate oferita utilizatorului sa isi upgrade-uiasca singur smartphone-ul ori de cate ori simte el nevoia, intr-un mod simplu si rapid.

Comercializarea smartphone-ului modular – Project Ara – va avea loc si in anumite zone din Statele Unite, nefiind clar pana la aceasta ora care anume vor fi acele zone.

In perioada urmatoare vom avea mai multe informatii privind acest proiect, locatia lansarii si metoda de comercializare aleasa de catre compania americana.

V-ar tenta un astfel de produs? Considerati a fi mai usor de intretinut un smartphone modular, avand in vedere faptul ca puteti schimba foarte usor orice componenta defecta sau va puteti personaliza device-ul dupa bunul plac?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *