OnHub, router-ul inteligent lansat de Google in parteneriat cu TP-Link

OnHub

Google in parteneriat cu TP-LINK au lansat OnHub, un router wireless care promite Wi-Fi rapid, sigur si usor de folosit.

De cate ori nu am patit sa ajungem acasa cu dorinta de a urmari un film sau de a uploada pozele facute in vacanta pentru a le arata prietenilor dar router-ul wireless nu functiona ? Google in parteneriat cu TP-Link, promite sa rezolve aceasta problema cu ajutorul OnHub.

”TP-LINK este singurul producător de echipamente de rețea integrate vertical, iar prin combinarea competențelor noastre cheie dovedite, cu expertiza Google, avem șansa de a reinventa modul în care folosim routerele în locuințele noastre permanent conectate. De la design, la funcționalitate, OnHub furnizează e experiență Wi-Fi mai bună, mai puternică și mai ușor de utilizat”, a declarat Andy Chen, vicepreședinte al diviziei de Networking din cadrul TP-LINK International.

Design-ul acestui dispozitiv este unul foarte interesant. OnHub seamana cu un cilindru care nu are nici un cablu si nici un beculet care sa ne incurce, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa il ascundem prin colturile casei sau pe sub birouri. Router-ul este controlat cu ajutorul unei aplicatii pentru mobil, Google On, cu ajutorul careia putem face o verificare a retelei, ofera posibilitatea de a partaja prin email sau mesaj text parola cu un prieten si in caz ca aveti probleme ofera cateva sfaturi.

”Rețelele Wi-Fi au devenit mai importante ca niciodată, motiv pentru care ne dorim echipamente de rețea care sa mergă bine și care să ne permită să facem toate activitățile care ne plac, online. Prin colaborarea cu TP-LINK, am reunit expertizele noastre din domeniul software și hardware pentru a lansa OnHub, un nou router care asigură o conexiune rapidă, un management simplu al rețelei și posibilitatea de îmbunătățire a calității semnalului chiar în timpul utilizării”, a declarat Trond Wuellner, group product manager la Google.

Ceea ce il face asa special este faptul ca atunci cand instalati router-ul, OnHub selecteaza automat cea mai buna frecventa pentru a oferi cea mai rapida conexiune. Cu ajutorul aplicatiei Google On puteti oferi prioritate unui dispozitiv pentru a avea o mai mare viteza. De asemenea nu trebuie sa va faceti griji pentru update-urile de securitate deoarece dispozitivul le va face automat.

Incepand de ieri, OnHub este disponibil pentru precomanda la pretul de 200$. Din pacate am si o veste proasta, cei din afara SUA trebuie sa mai astepte pana isi pot achizitiona un astfel de router.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.