Satellite Pro A50-C si Pro R50-C – doua laptopuri noi pentru profesionisti de la Toshiba

Satellite Pro A50-C si Pro R50-C

Satellite Pro A50-C si Pro R50-C sunt cele mai noi laptopuri lansate de Toshiba, fiind create pentru business.

Toshiba a anuntat in cursul zilei de azi lansarea celor doua noi laptopuri, fiecare fiind dedicat unui anumit tip de utilizator. Satellite Pro A50-C este creat pentru cei care isi doresc o performanta crescuta indiferent de pret. Acesta este dotat cu un ecran de 15.6 inci, a 5-a generatie de procesoare Intel i7, placa video de la NVIDIA GeForce 930M cu 2 GB VRAM, pana la 16 GB RAM si posibilitatea de a alege dintre un SSD cu 256 GB sau un HDD rapid de 1 TB. Cumparatorii mai pot alege dintre un ecran LED Full HD sau unul non-reflexiv HD LED.

Pentru cei care isi doresc un laptop accesibil, Toshiba a prezentat Satellite Pro R50-C, cu o gama larga de configuratii. Specificatiile maxime pe care le puteti alege sunt un ecran HD LED non-reflexiv, procesoare Intel i3 din a 5-a generatie, spatiu de stocare HDD de 1 TB, 8 GB RAM si placa video de la Intel Graphics 5500.

Satellite Pro A50-C si Pro R50-C ofera pe partea de conectivitate 2 porturi USB 2.0 si 2 porturi USB 3.0, 1 port HDMI, Bluetooth 4.0 si slot pentru cardurile SD. Ambele laptopuri sunt disponibile cu Windows 10 sunt dotate cu o baterie care ofera pana la 8 ore de folosire si sunt in conformitate cu cerintele Energy Star 6.1, promitand sa aiba grija de mediul inconjurator permitand utilizatorului sa minimizeze consumul de energie. 

Mai puteti citi:

Toshiba Satellite Pro A50-C si Pro R50-C vor fi disponibile din al treilea trimestru al acestui an.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *