Imagini Huawei Nexus scurse pe Internet. Asa ar putea arata unul din cele 2 noi Nexus-uri

Imagini Huawei Nexushuawei-nexus-2

Credem ca va este deja cunoscut faptul ca Google intentioneaza sa lanseze doua smartphone-uri sub brandul Nexus anul acesta in loc de o tableta si un smartphone. De asemenea va este cunoscut faptul ca cele doua telefoane vor fi produse de LG Electronics si Huawei, insa ce nu stiam sau ce nu am vazut pana in prezent sunt imaginile din acest articol care ne dezvaluite presupusul design al modelului Huawei Nexus.

Conform unei postari pe reteaua de socializare Google+, acestea ar fi primele imagini Huawei Nexus, pana in prezent fiind scurse pe internet doar imagini randate ale acestui smartphone.

Aceste noi imagini Huawei Nexus confirma intr-o oarecare masura faptul ca telefonul va beneficia de doua difuzoare stereo frontale amplasate deasupra si dedesubt de ecran, senzorul de amprente, amplasat imediat sub camera foto, precum si faptul ca Huawei Nexus va fi un smartphone ceva mai mare (5.7″ in diagonala va avea ecranul cu rezolutie 2K, conform zvonurilor), bineinteles, daca ceea ce vedem pe aceste imagini este intr-adevar smartphone-ul Google Nexus produs de Huawei.

huawei-nexus-3

Se zvoneste ca, pe langa ecranul 2K de 5.7″ in diagonala, Huawei Nexus va fi echipat cu un chipset Snapdragon (81o probabil), cu o baterie de 3.500 mAh si cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Ce parere aveti de acest design? Va fi modelul Huawei Nexus pe lista voastra de cumparaturi anul acesta?

via

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.