Samsung spamm-eaza posesorii de telefoane Galaxy cu diferite reclame

20150813_191027

De parca nu erau deja suficiente probleme din cauza faptului ca lumea (europenii) e nemultumita, deoarece Samsung a ales sa nu comercializeze decat Galaxy S6 Edge+ in Europa, lasand fanii si totodata clientii seriei Galaxy Note cu ochii in soare prin decizia sa de a nu aduce in Europa modelul recent lansat – Galaxy Note 5, la care se mai adauga si problema de memorie RAM aparuta inca de la varfurile de gama, lansate in luna martie la Mobile World Congress 2015, Galaxy S6 si S6 Edge, Samsung se confrunta acum cu o noua problema.

Conform catorva posesori de gadegeturi Galaxy, acestia se plang de faptul ca Samsung le trimite reclame despre Galaxy S6 Edge+ in bara de notificari prin serviciul Samsung Push, care in mod normal are rol de a oferi notificari legate de aplicatiile Samsung, precum Samsung Pay, Samsung Link s.a.m.d. O astfel de abordare a incercat si HTC in urma cu ceva timp, cand trimisese o reclama pentru filmul Fantastic Four insa, dupa scandalul iscat, producatorul taiwanez a revenit la sentimente mai bune.

Screenshot (41)

O alta aplicatie care deobicei vine preinstalata pe produsele Galaxy, este aplicatia de telecomanda TV dezvoltata de cei de la Peel si, care la randul ei, se pare, ca trimite notificari de tip reclama la serviciile oferite de acestia.

Ce parere aveti despre primirea unor reclame la produse sau servicii pe un gadget pe care l-ati achiztionat, unul care in mod normal, ar trebui sa fie proprietate personala si ar trebui sa se tina cont de intimitatea clientului?

Voi ati primit o astfel de reclama in bara de notificari de la Samsung?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *