Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus inchid aplicatiile din fundal, desi au 4GB RAM

Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus

Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus inchid aplicatiile din fundal, desi au 4GB RAM

Asa cum este cazul modelelor Galaxy S6 si S6 Edge, care inchid aplicatiile din fundal pentru a salva din memoria RAM disponibila, la fel se intampla si in cazul noilor GNote 5 si S6 Edge Plus, desi au mai primit 1GB de memorie RAM.

 

Ce inseamna asta pentru consumatorul final? Cu memorie RAM totala de 4GB, noile phablet-uri Samsung repornesc de cele mai multe ori aplicatiile lasate sa ruleze in fundal, in loc sa reia fiecare aplicatie asa cum a lasat-o utilizatorul. Un astfel de procedeu, in teorie, face economie cand vine vorba despre memoria RAM disponibila sau consumul de energie, insa in cazul Galaxy S6 Edge Plus si, in special, in cazul Galaxy Note 5 (care se lauda cu capabilitati impresionante de multi-tasking) aceasta practica nu ar trebui sa existe decat in cazuri extreme, cazuri in care sistemul ramane fara memorie disponibila.

Exista sanse ca aceasta problema sa fie rezolvata printr-o viitoare actualizare a sistemului de operare, insa pana in prezent compania coreeana nu a comentat observatiile utilizatorilor.

Ati intampinat astfel de probleme pana acum? Daca da, s-au rezolvat in vreun fel?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.