Obi Worldphone SF1 si SJ1.5, noi competitori pentru telefoanele Android.

Obi Worldphone SF1 si SJ1.5

Obi Worldphone SF1 si SJ1.5 sunt doua smartphone-uri produse de compania condusa de un fost CEO Apple.

Omul pe care legendarul Steve Jobs la convins cu intrebarea: “Vrei sa vinzi apa cu zahar pentru toata viata sau vrei sa vii cu mine sa schimbam lumea?” sa accepte un loc de munca in cadrul companiei Apple la care ulterior a ajuns si CEO, John Sculley, tocmai a intrat pe piata telefoanelor cu Android. Noua companie condusa de el, Obi Worldphone, a anuntat ca va lansa doua smartphone-uri accesibile ca pret si cu un design premium.

Obi Worldphone SF1 si SJ1.5 este denumirea telefoanelor. Ambele vin cu un ecran cu o diagonala de 5 inci si vor rula Android Lollipop si sunt alimentate de o baterie de 3000 mAh.Cel mai performant dintre acestea este Obi Worldphone SF1. Acesta vine cu un ecran protejat de Gorilla Glass 4, un procesor Snapdragon 615 ajutat de 2 GB RAM si un spatiu de stocare de 16 GB, cu posibilitatea de extindere prin intermediul unui slot microSD. Aceasta versiune va costa $200 iar pentru inca $50 in plus veti primi 3 GB RAM si 32 GB spatiu de socare. Telefonul va rula Android 5.0.2. Camera principala va avea un senzor de 13 megapixeli iar cea secundara unul de 5 megapixeli.

Obi Worldphone SF1 si SJ1.5

Al doilea telefon, Obi Worldphone SJ1.5 vine cu specificatii putin mai slabute. Ecranul este unul IPS, procesorul MediaTek si doar 1 GB RAM. Spatiul de stocare nu va fi o problema deoarece exista posibilitatea de al extinde cu ajutorul unui microSD. Camera foto principala este dotata cu un senzor de 8 megapixeli, iar cea secundara este identica cu cea a fratelui mai mare, avand un senzor de 5 megapixeli. Pretul acestui smartphone va fi de $130.

Obi Worldphone SF1 si SJ1.5 vor ajunge in magazine in luna octombrie si vor debuta in Vietnam, India, Turcia, Pakistan, Africa de Sud, Nigeria, Tailanda si Emiratele Unite Arabe.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x