Philips lanseaza monitoare 5K la IFA 2015

Philips lanseaza monitoare 5K

In cadrul IFA Berlin 2015, Philips lanseaza monitoare 5K, unele dintre ele cu ecran curbat.

Una dintre vedetele Philips la targul de tehnologie va fi monitorul LCD de 27 inci cu rezolutie UltraClear 5K. Tehnologia noului monior este de 4 ori mai clara decat rezoltia QuadHD, ajungand pana la 14.7 milioane de pixeli. Monitorul este echipat cu o camera web, boxe integrate care ofera un sunet de calitate si tehnologia MultiView care permite utilizatorului sa lucreze la mai multe proiecte in acelasi timp.

Un alt monitor care va fi in centrul atentiei este primul monitor cu ecran curbat al companiei. Diagonala de 34 de inci si ecranul edge-to-edge cresc campul vizual iar utilizarea lui devine mult mai comoda. Calitatea sunetului este asigurata de tehnologia DTS Sound, care ofera un bass puternic si redarea sunetului la nivel ridicat fara intreruperi. Rezolutia ecranului este UltraWide Quad HD de 3.440 x 1.440 pixeli.

Philips_monitor IPS -ADS Adobe

Ultimul monitor care va fi prezentat de Philips este IPS-ADS Adobe RGB cu o diagonala de 27 inci. Acest monitor dispune de tehnologia Quantum Dot Color IQ ceea ce il face sa consume cu 25% mai putina energie fata de alte monitoare.

Philips_UltraClear 5K

Printre tehnologiile care vor fi prezentate la IFA Berlin se numara SoftBlue, care protejeaza si reduce oboseala ochilor utilizatorului fara a reduce calitatea culorii. De asemenea, Philips va prezenta pe continentul european Ambiglow Plus Base, care creeaza un halo de lumina in jurul bazei monitorului chiar daca acesta e inchis.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.