Samsung SM-N920F, Galaxy Note 5 in varianta europeana, apare pe site-ul oficial al companiei

Samsung lanseaza Galaxy Note 5

Samsung SM-N920F ar putea fi numarul de model atribuit de sud coreeni phabletului Galaxy Note 5 in Europa.

Samsung Galaxy Note 5 in varianta europeana (versiunea Samsung SM-N920F) apare pe site-ul oficial al companiei coreene, pe Bluetooth.org si la FCC. Acest lucru nu inseamna ca modelul va fi disponibil in Europa in scurt timp, singura informatie noua si oficiala fiind valoarea SAR a versiunii.

Desi in Coreea de Sud se vehiculeaza data de 28 august, ca fiind aleasa pentru lansarea europeana a lui Note 5, Samsung nu a comunicat nimic altceva, decat ce s-a spus dupa lansarea de la New York, noul Galaxy Note nu va fi comercializat anul acesta in Europa.

Ce stim insa, e ca toate modelele anterioare care au utilizat litera F la final, au fost destinate pietei europene. Nu mare ar fi supriza ca Samsung sa fi revenit la sentimente mai bune dupa valul destul de mare de nemultumiri si, chiar a unei petitii pornite pentru a-l convinge pe producatorul sud coreean.

Toata aceasta ambiguitate, ar putea fi pana la urma, o strategie de marketing planuita indelung de Samsung, pentru a creste interesul (daca mai era nevoie) in randul clientilor pentru acest gadget.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.