Samsung largeste gama de boxe Wireless Audio 360 cu R5, R3 si R1.

Wireless Audio 360

R5, R3 si R1 sunt cele mai noi modele de sisteme audio din gama Wireless Audio 360.

Samsung a prezentat odata cu apreciatele R7 si R6 si gama de boxe Wireless Audio 360, care e apreciata datorita calitatii sunetului si a design-ului premium al boxelor.

R5, R3 si R1 continua aceasta traditie si sunt dotate cu o interfata tactila care permite utilizatorilor, printr-o simpla atingere, sa modifice volumul sau sa selecteze alte melodii. Noile boxe vin si cu o versiune imbunatatita a aplicatiei Multiroom, disponibila pentru dispozitivele iOS sau Android.

WAM5500_003_Lookdown

Boxele R5, R3 si R1 se conecteaza prin intermediul wireless-ului cu aplicatia Multiroom, care le permite utilizatorilor sa controleze boxele de pe ecranului telefonului sau al tabletei. Noua versiune a aplicatie a fost actualizata si pentru Samsung Gear S si in viitor va fi disponibila si pe accesoriie smart, fara a depinde de un smartphone precum S6 Edge. Asta inseamna ca vom controla boxele de la incheietura mainii.

Promisiunea celor de la Samsung de a oferi cea mai buna experienta audio de pe piata, a fost consolidata de parteneriatul incheiat de acestia cu serviciul de streaming muzical Qobuz.

WAM5500_004_Detail

Noile modele de boxe R5, R3 si R1 vor putea fi vazute in cadrul targului IFA Berlin 2015  si le vom intalni pe piata incepand cu ultimul semestru al acestui an.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.